Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két gyerekkel a háta mögött hajtott a sínekre

Nehéz jelzőket találni arra az alábbi videóban látható sofőrre, aki a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre Houstonban. Khou.com beszámolója szerint - bár a fekete Jeepet egy póznára is felkente az érkező szerelvény – mindenki túlélte a balesetet. Az autóban két felnőtt és két gyerek utazott, őket kórházba szállították.

4 Tovább

Egy ritka szép Sevit zúztak el Moszkvában

Az 1966-os Chevrolet Malibu tulajdonosa a szezon első gurulását hajtotta végre kedvencével, amikor egy szemből érkező autós miatt félre kellett rántania a kormányt. A végeredmény a képeken látható, a sofőr szerencsére nem sérült meg.

0 Tovább

Így tört össze a londoni Lambo

Tegnap megírtuk, hogy nagyon szerencsétlenül tört össze, ma kiderült, pontosan mi történt. A videó alapján a Lamborghini Aventandor sofőrje a megengedettnél valószínűleg gyorsabban mehetett, de a balesetet egyértelműen az okozta, hogy a kikanyarodó Mazda sofőrje nem adta meg az elsőbbséget. Innentől kezdve már csak rombolni tudott a gellert kapott Lambo, aminek egy ott parkoló 3-as BMW látta kárát.

0 Tovább

Ritka szerencsétlenül törtek össze egy Lambót

Londonban törték össze az alábbi videóban látható mattfeket Aventadort, amelynek sofőrje állítólag kicsit gyorsabban ment a kelleténél és megengedettnél, amikor kihajtottak elé egy mellékutcából.

Az ütközés után/közben a sofőr még félre is rántotta a kormányt, így a Lambójának a másik oldalát is lezúzta.

Ezen a képen látható (jobb felül) a baleset harmadik résztvevője, talán egy Focus?

0 Tovább

Felborult egy terepjáró az M0-son

Súlyos sérülésekkel, eszméletlen állapotban vitték kórházba azt a sofőrt, aki egy Mazda pickuppal átszakította az M0-s autóút két oldala közötti szalagkorlátot, majd felborult az M0-s gyáli lehajtójánál.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek