Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Falnak csapódott egy Ford Focus

Falnak csapódott egy Ford Focus Budapest X. kerületében, a Gyömrői út és a Vasgyár utca kereszteződésében április 17-én. Az MTI híre szerint a sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta.

0 Tovább

Anya és gyermeke sérült meg az M5-ösön

Kecskemét határában tért le az autópályáról és hajtott az árokba a képeken látható Mazda6-os, amely többször is megpördült, majd a menetiránynak szemben állt meg április 17-én.

A távirati iroda beszámolója szerint egy nőt és gyermekét a mentők a kecskeméti kórházba szállítottak, a Mazdát vezető férfi nem sérült meg.

0 Tovább

A semmiből tűnt elő a Mercedes

Látszólag a semmiből tűnik fel a balesetet okozó Mercedes C osztály, ám az igazság az, hogy végig takarásban van a kamera szögéből, valójában a villamos mögül bukkan fel és megpróbál átszáguldani a piroson. Nem jár sikerrel, ráadásul a peches BMW-sbe még a mögötte haladó autó is belemegy a nagy ijedtségben.

0 Tovább

Brutális baleset a reptéri gyorsforgalmin

Frontálisan ütközött egy veterán Mercedes és egy Skoda Octavia Ferihegyi reptérre vezető gyorsforgalmi úton április 15-én. A képek alapján csoda, hogy nincs áldozat.

0 Tovább

Ha gyorsabban megy, pórul jár

Rosszabbul is végződhetett volna, ha a videót készítő motoros gyorsabban megy. Az elékanyarodó nő először azzal védekezett, hogy még ő volt a hibás, aztán beismerte, hogy nem látta. Igaz, hogy a motoros felöl sütött a nap, de ki kellett volna szúrnia, ha legalább egyszer odanéz.

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek