Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hármas karambol az M1-M7 bevezetőn

Budaörs magasságában ütközött össze három autó március 30-án. A balesetben az egyik autó sofőrje sérült meg, őt kórházba szállították.

0 Tovább

Óriási szerencsével úszta meg a robogós

A pályára felhajtó autós úgy sodorta el a robogóst, mintha ott sem lett volna. Szerencsére a teherautó sofőrje nem bambult el, és azonnal beleállt a fékbe.

0 Tovább

Tetejére borult egy Porsche az M5-ösön

Egy német rendszámú Porsche Panamera a szalagkorlátnak ütközött, majd a tetejére borult az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza mellett március 30-án. A távirati iroda tájékoztatása szerint egy ember sérült meg a balesetben.

0 Tovább

Szerelem az ütközés előtt

Az alábbi kanadai vizsgafilm egy érdekes gondolattal játszik el: mi van akkor, ha a törésteszten használt bábuk öntudatra ébrednek? Hát ez.

0 Tovább

Anya ezt nagyon benézte

Erre a balesetre nincs mentség, a motoros nem ment gyorsan, a sportkipufogóból ítélve még hallani is lehetett, de a Peugeot-t vezető anyuka ezt nagyon benézte. Szerencsétlen motoroson túl – aki szemmel láthatóan épségben megúszta ezt a kalandot –az anyósülésen ücsörgő kisgyereket lehet a leginkább sajnálni. Nem lehetett egy jó látvány, ahogy felkenődik mellé egy Suzuki GSX-R.

5 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek