Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esélyük se volt a lengyel fiataloknak

Egy 16 éves lengyel fiú a szülei tudta nélkül vitte el a családi Renault Scénicet a szombat esti bulizásához. Az autó - amelybe végül kilencen préselődtek be - nagy sebességgel lesodródott az útról és egy fának csapódott Grudziadz város közelében.

0 Tovább

Rombolt a betonkeverő

Az alábbi videóban látható baleset Texas államban történ március 8-án, mikor is egy betonkeverő sofőrje elnézett egy piros lámpát és megpróbált kikerülni egy elé hajtó pickupot. A végeredmény elég ijesztő, pláne annak az autónak a fedélzeti kamerájából, amelyikbe végül becsapódik az oldalára borult monstrum. A KBTX.com beszámolója szerint a betonkeverő sofőrje és a pórul járt Toyota egyterű vezetője is könnyebb sérülésekkel megúszta.

1 Tovább

Valószínűleg nem így akart leparkolni

Az viszont óriási mázli, hogy látszólag sértetlenül száll ki rommá tört Nissan 350Z-ből. Nem mellesleg az is érdekes részlet, hogy hiába kapta el a betonfal a sportautó jobb oldalát, az ajtó gond nélkül kinyílt.

0 Tovább

Egy brutális leszorítás

Akárhogy is nézzük, ez szándékos emberölési kísérletnek tűnik. Ennyire nem lehetett elnézni ezt a helyzetet, ráadásul az ütközés után se rántja vissza hirtelen reflexből a kormányt a Toyota Corolla vezetője, ami azt feltételezné, hogy nem vette észre a mellette lévő motorost és csak elbambult. A jelek szerint pont ez volt a célja.

7 Tovább

Brutális karambol Hódmezővásárhelynél

Egy Opel Astra kombi és egy Corsa ütközött frontálisan Hódmezővásárhely közelében 2014. április 7-én. A távirati iroda információi szerint a balesetben a két autó sofőrje életét vesztette, másik négy ember megsérült, közülük több személyt a tűzoltók vágnak ki a roncsokból. A baleset oka az volt, hogy az egyik autó egy segédmotoros előzött.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek