Matrac sodort el egy kerékpárost

Óriási szerencséje az alábbi videóban látható brazil kerékpárosnak, hogy pont egy platóról elszabadult ágymatrac sodorta el, mert így nem volt gond a landolással. Szegény, láthatóan elég nehezen dolgozta fel a történteket a nagy ijedségtől.

0 Tovább

Rendőrautó és autóbusz ütközött Szolnokon

Egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze egy járőrautó Szolnok központjában, a Szapáry és Baross út kereszteződésében. A balesetben két rendőr, és a busz egyik utasa sérült meg, őket kórházba szállították.

0 Tovább

Fennakadt a gázkar

Motoros hősünk a járdán akarta letudni az álló kocsisort, de a nagy igyekezetben túlhúzta a gázt, és onnantól kezdve hirtelen nagyon ráért.

0 Tovább

Minden motoros rémálma a balra kanyarodó autós

A videóhoz csatolt leírás szerint a motoros mintegy 200 km/órás tempóval találta el az autót, ami a látottak alapján túlzásnak tűnik, de nem ment lassan a srác a Honda CBR-jével, az biztos. Állítólag túlélte az esetet, de ehhez öt életmentő beavatkozásra volt szükség.

Most el lehetne kezdeni rugózni azon, hogy az autósnak bele kellett volna néznie a tükörbe mielőtt elkezd kanyarodni, amit egyébként lehet, hogy simán meg is tett, csak nem számolt azzal, hogy az az icipici fénypont a tükörben a megszokottnál háromszor nagyobb tempóval száguld felé.

3 Tovább

Halálos baleset az M0-áson

Az M0-ás 24-es kilométerszelvényénél, Dunaharaszti közelében egy Fiat Doblo kamionnal ütközött március 17-én. A balesetben az autó utasa meghalt, az M3-as autópálya felé vezető oldalt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek