Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szuterénben kötött ki a vadiúj Land Roverrel

A Londonban történt baleset részleteiről nem tudni semmit, csak a végeredmény egyértelmű: egy szuterénbe pottyant Land Rover Sport.

0 Tovább

Nem sokon múlt a frontális ütközés

A Camaro sofőrje csak egy dupla záróvonalat és egy beláthatatlan kanyart hagyott figyelmen kívül. az eset, amelyben egy kicsit össze is ért a két autó egyébként Los Angeles közelében történt, egy a helyi menők között népszerű kacskaringós úton (Malibu canyon road) ahol rengeteg baleset történik.

2 Tovább

Óriási csattanás a XI. kerületben

A Szerémi és Budafoki út kereszteződésében ütközött össze egy Opel Astra kombi és egy Mercedes A osztály március 24-én. A balesetben egy ember megsérült.

1 Tovább

Swift és Laguna ütközött Lakiteleknél

Egy Suzuki Swift és egy Renault Laguna ütközött a 44-es úton Lakitelek közelében március 24-én.

0 Tovább

A sorok közötti cikázás veszélyei

Ha akkora motorunk van, mint egy felborított portásfülke, nem biztos, hogy erőltetni kéne a nyomulást. Pláne, ha nem is érezzük annyira azt a két hátsó koffert, mert a felvétel alapján simán elfért volna, de persze könnyű így monitor mögül okoskodni.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek