Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kihajtott a kamion elé

Megpróbálta kikerülni a figyelmetlen autóst, nem sok kellett, hogy az oldalára boruljon.

0 Tovább

Egy kamion és három személyautó ütközött az M5-ösön

Kecskemét közelében, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán ütközött egy kamion és három személyautó. Az MTI közleménye szerint az április 22-én történt balesetnek csak könnyebb sérültjei vannak.

0 Tovább

Nem sikerült a parkolás a Bömbivel

Megcsúszott, majd egy ház garázsbeállójába rohant ez az M-es felnikkel felvértezett E36-os BMW kabrió a XX. kerületben, a Vörösmarty utcában. Az MTI híre szerint a balesetben nem sérült meg senki. Ugyanitt bontott tégla eladó.

1 Tovább

Semmi, extra, csak egy átlagos kereszteződés Dominikában

Az alábbi videót elnézve, megértjük, hogy miért áll második helyen a Dominikai Köztársaság azon a listán, amely a 100 ezer lakosra vetített halálos közúti baleseteket vizsgálja. A rossz minőségű utak, a túlpakolt robogók, valamint a közlekedési szabályok be nem tartása miatt nem egy életbiztosítás a közúti közlekedés a Kuba melletti szigetországban, ám a helyieket ez látszólag nem feszélyezi, legalábbis a védőfelszerelések teljes hiánya erre enged következtetni.

4 Tovább

Egy kis pénteki néznivaló

Koccanások, ráfutások autós és motoros bakik Ázsia útjairól.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek