Felkente a falra a Ferrarit

Fájdalmas véget ért egy dubaji gyorsulási verseny, a piros Ferrari F12 Berlinetta számára legalábbis biztosan. A 741 lóerős autó fakezű vezetője egyszerűen felrakta az autót a falra, pedig a másik irányba is kerülhetett volna.

3 Tovább

Felborították a mentőt

Ez történik, ha valaki csak megy ész nélkül, és nem figyel a szirénára.

0 Tovább

Robbanó kerék vetett véget a dalolásnak

Remek hangulatban voltak a fiatalok a kocsiban, egészen addig, amíg az egyék kerék defektet nem kapott. Súlyos sérülés szerencsére nem történt.

1 Tovább

Elhagyta a hátsó kerekeket

Ilyen balesetet sem látni minden nap: a vagánykodó izomautós alól egyszer csak kiszakadt a komplett hátsó tengely. Ilyen elvileg nem történhetne meg, szóval lehet, hogy az autót korábban nem szakszerűen javították vagy építették át. A hangerőt tanácsos letekerni, mert a kamerás autó utasai nem bírták visszatartani a (hangos) röhögést.

0 Tovább

Kielőzte a sort a kamionos

Az orosz kamionos biztos azt hitte, a sor azért áll, mert rajta kívül mindenki lúzer. Egyébként akár sikerülhetett is volna, de jöttek szemből.

1 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek