Felnyársalta a szalagkorlát

A mauritiusi Forbachban két autó ütközött össze, az egyiket felnyársalta a szalagkorlát. Noha Mauritiuson a kormány a jobb oldalon van, a csodával határos módon a sofőr sérülések nélkül megúszta a balesetet.

0 Tovább

És akkor jött egy lánckerék

A kaliforniai Redwood Cityben, a 101-es országúton egy motorkerékpár lánckereke törte be egy autó szélvédőjét, majd a tetőkárpitban állt meg. A sofőrt centikkel kerülte el az alkatrész, más szerencsére nem ült a kocsiban.

0 Tovább

Szétszakadt a teherautó

Sokáig bizonytalanul mozgott a teherautó, aztán jött egy oszlop. Nem tudni, mi történhetett a sofőrrel.

0 Tovább

Lezúzta a Maseratiját

A lengyelországi Kolo egyik körforgalmas kereszteződésében szórakozott egy sofőr Maserati Granturismójával, de a nagy mókázásnak sírás lett a vége. A körforgalomból kijövet beleszállt a parkoló autókba - biztos megérte.

0 Tovább

Centiken múlt a halálos ütközés

Egyszerűen érthetetlen, hogy mit művelt a Volkswagen sofőrje: a busz előzését már régen befejezte, mégsem tért vissza a sávjába. A kamerás és az előtte lévő autó vezetője megúszta a nagy sebességű frontális karambolt, reméljük, hátrébb is mindenki hasonlóan szerencsés volt.

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek