Elhagyta a hátsó kerekeket

Ilyen balesetet sem látni minden nap: a vagánykodó izomautós alól egyszer csak kiszakadt a komplett hátsó tengely. Ilyen elvileg nem történhetne meg, szóval lehet, hogy az autót korábban nem szakszerűen javították vagy építették át. A hangerőt tanácsos letekerni, mert a kamerás autó utasai nem bírták visszatartani a (hangos) röhögést.

0 Tovább

Kielőzte a sort a kamionos

Az orosz kamionos biztos azt hitte, a sor azért áll, mert rajta kívül mindenki lúzer. Egyébként akár sikerülhetett is volna, de jöttek szemből.

1 Tovább

Rágyújtott a benzines kanna mellett

Az orosz nő egy nem megfelelően lezárt benzines kannát szállított a Citroën Xsara utasterében, aztán rágyújtott. Szerencséje volt, hogy időben ki tudott szállni.

2 Tovább

Defektet kapott a lakóautó

A louisianai 10-es autópályán egy Dodge pickupot vontató lakóautó váratlanul defektet kapott, a sofőr pedig nem tudta egyenesbe hozni a járművet. A lakóautót egy 69 éves férfi vezette, ő és utasa csak könnyebben sérült a balesetben.

0 Tovább

Brutális ütközés egy kanyarodó kisbusz miatt

A motoros túl gyorsan érkezett, esélye sem volt, hogy reagáljon a kisbusz manőverére. A legjobban a motor utasa ütötte meg magát - de biztosan nem kellett volna ilyen pánikszerűen felkapni szegényt.

ba

30 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek