Elrepült, ahogy a Cobra 11-ben szoktak

A torontói autós legalább egyből egy szerviz bejáratához repült. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet, a rendőrség szerint a kórházban lábadozó sofőr véletlenül a gázra taposhatott a fék helyett.

0 Tovább

Besárgult a teherautósofőr

Ráfutásos baleset történt az oroszországi Tula közelében, két teherautó ütközött össze. Az elöl lévő sárga festéket szállított, így az elbambuló sofőr is Homer Simpson-, vagy inkább Ned Flanders-színű lett.

0 Tovább

Hihetetlen, hogy megúszta ezt a karambolt

A szemből érkező autó tapadást veszített egy pocsolyán, és majdnem telibe trafálta a kamerás kocsit. Remek reflexekkel sikerült elkerülni a csattanást, az akció 2:00 körül kezdődik.

1 Tovább

Egyetlen fejelés kivégezte a lökhárítót

Türelmetlen volt a toyotás, legközelebb biztos inkább végignézi a kosok csatáját. Nem sok ellenállást tanúsított a lökhárító az állattal szemben.

2 Tovább

Villamos elé hajtott a vadiúj Audival

A lengyelországi Poznanban vittek el tesztvezetésre egy Audi RS6-ost, a potenciális vevőből azonban a próbaúton kibújt a vadállat. Mintha rá nem vonatkoznának a szabályok, simán átment a piroson - pechjére jött a villamos.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek