Beleugratott egy kamionba

Autó és kamion találkozott néhány napja a romániai Nagyszeben térségében, a körforgalomban teljes gázzal elszálló Volkswagen egy kamion oldalába ugratott. A sofőrt korábban már ötször elkapták gyorshajtásért, és egyszer a jogosítványát is elvették. A balesetben nem sérült meg senki.

0 Tovább

Több száz halott egy kamionos balesetben

Ohióban egy teherautó lefutott az autópályáról, és rakománya szétszóródott az úton. Konkrétan kétezer fiatal sertés utazott a járművön, amelyek az ütközés után szétszéledtek. A balesetben nagyjából 300 disznó elpusztult, a többieket viszont többórás munkával sikerült összeszedni, az autópályát pedig csak ezután tudták újra megnyitni a forgalom előtt. A kamion vezetője szintén megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

1 Tovább

Így járhat, ha nem figyel a kereszteződésben

A fehér Iveco elindult a zöldre, BMW viszont nem állt meg a pirosnál, roncsdarabokkal beterítve a kereszteződést. Elég árulkodó, ahogyan a Corsa sofőrje higgadtan kikerüli a kuplerájt, és angyali nyugalommal továbbhajt. Biztosan nem először látott ilyesmit. 

0 Tovább

Majdnem belehalt az előzésbe

Fék helyett inkább a gázra lépett a videón szereplő Toyota sofőrje, döntése pedig kis híján az életébe került. A jobbról előzés közben váratlanul egy buszt is ki kellett kerülni, aminek persze megpördülés lett a vége. Az ámokfutásnak végül egy teherautó vetett véget, porrá zúzva a Toyota orrát.

1 Tovább

Prímán leparkolt a Lambóval

A parkolófiú aztán véletlenül egyesbe tette a váltót, és ez történt. Kínos.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek