Ferrari Smart-találkozó

A Morgenpost információ szerint, a szombat délután Berlinben történt balesetben hárman sérültek meg.

0 Tovább

Klasszikus ráfutásos

Az egész balesetben a legrosszabbul az a szerencsétlen pár járt, akik egy bordó színű Yamha R1-esel előzte éppen a kocsisort és látszólag sikerült kikerülni őket. Igen ám, de ha kockáról-kockára nézzük végig a videót kiderül, hogy miután hősünk nekicsapódik a szembejövő autónak, ő maga továbbrepül viszont az autóról visszapattanó motorja pont a yamahás párt találja telibe oldalról. A rendszámok alapján a helyszín Oroszország.

2 Tovább

Schobert Norbi vs. kátyú - 0:1

Fitneszgurunknak nem indult jól a napja, ugyanis a Facebookra kirakott posztja szerint "rákosborzasztón" egy kátyú "szétferdítette" a felnijét és kiszakította a gumiját. Az alábbiakban olvasható Norbi szerkesztetlen bejegyzése:

8 Tovább

Honda-Mercedes találkozó a 10-es úton

Tudom, hogy morbid, de az EuroNCAP mérnökei álmodni se tudnának ideálisabb egyharmad-átfedéses frontálist ütközést, amit egy Honda HR-V és egy Mercedes E-osztály produkált február 4-én a 10-es főút pilisszentiváni lehajtójánál.

1 Tovább

A Kígyó tovább szedi az áldozatait

Amerika leghíresebb útjai közé tartozik a kaliforniai Mulholland is, amely óriáskígyóként - innen kapta a The Snake nevet - kacskaringózik Santa Monica hegyei között, néhol parádés panorámával a közelben terpeszkedő Los Angelesre. A kellemes éghajlatnak köszönhetően szinte minden hétvégén több száz motoros és autós teszi próbára magát a kanyarokban, ami azt is jelenti, hogy rengeteg kisebb-nagyobb baleset történik. Mivel sokan kamerát is visznek magukkal, vagy már eleve rögzítik a járgányukra, a neten hemzsegnek a mulhollandos balesetek, elég csak olyan kulcsszavakra rákeresni, hogy "The Snake", Mulholland Highway", vagy "Edwards Corner". A legtöbb zakót...

1 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek