Iskolaudvaron landolt a Ferrarival

A 18 éves sofőr eredetileg valószínűleg nem a suliba igyekezett.

1 Tovább

Drága tolatás volt

London egyik szűk utcájában tolatni próbált egy eltévedt kamionos, aki pechére, pont egy Ferrari 458 Italiát talált telibe. A kamion hátsó lökhárítója konzervnyitóként hasította fel a sportkocsi oldalát a hátsó kerék és az ajtó között. A kamiont biztosító cég vélhetően nem fog örülni a számlának, egy ilyen sportkocsi alumíniumból készült karosszériaelemeinek javítása ugyanis elképesztően sokba kerülhet.

 

 

0 Tovább

Tarolt a motoros

Oroszországban is sokan motorra pattantak az enyhe időben, azzal viszont nem számolt az alábbi videóban látható motoros, hogy a hideg, koszos aszfalton közel sem tapad megfelelően az optimális hőmérsékletre amúgy is érzékenyebb motorgumi. Valószínűleg későn vette észre a piros lámpánál megálló társait, hirtelen belemarkolt az első fékbe, amitől elment a motor eleje és innentől kezdve már csak szánkázott a csúszós aszfalton. További pech, hogy az aszfalton szánkázó Kawasaki pont telibe trafálja az egyik cimbit, akinek a sisakkamerája végig veszi az esetet.

0 Tovább

Sziklafalba csapódott a ritka Lamborghini

Az eset Hong Kong környékén történt, ahol - a helyi lapok beszámolója szerint - a csúszós úton elvesztette az uralmát az autó fölött a sofőr és a sziklafalnak csapódott a citromsága Aventandorral. Ez már csak azért is drága mulatság volt, mert az autó nem egy "hétköznapi" Lambo volt, hanem egy ritka madár, annak a 200 darabos szériának a tagja, amit az olasz sportkocsigyár az ötvenéves fennállása alkalmából jelentetett meg 2013-ban.

0 Tovább

Fa vs. Ferrari FF: 1-0

A Ferrari FF ritka madár az utakon, egy Oakley Design által átépített példány pedig valóságos fehér holló. Drága perec volt.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek