Ebből a kocsiból kiszállt a sofőr

Nagy mázlija is volt a fiatal sofőrnek, de ezek szerint a Citroen DS5 tényleg jól véd.

6 Tovább

Rendhagyó autóteszt

Nem könnyű ugyan, de valahol érthető, hogy az alábbi videóban látható csúnyácska Toyotát, hogy lehetett így megszeretni 10 év alatt. A gazdája a jeges úton megcsúszva törte össze, de járóképes maradt, még ha ez nem is látszik az autón első blikkre. A Toyota Echo egyébként a Yaris szedán változata, nálunk szerencsére nem forgalmazzák.

0 Tovább

Ezt nagyon benézte a robogós

Részeg? Telefonált, esetleg elaludt egy 12 órás műszak után? Nem tudjuk meg, csak a szegény vétlen robogóst sajnáljuk igazán.

0 Tovább

Egy ritka szép Mercedes semmisült meg

A Pest megyei Felsőpakony határában ütközött össze egy Mercedes E190 és egy Opel Astra március 3-án. Az autók állapotából ítélve nem lehetett kicsi a tempó és ezzel együtt az ütközés ereje. A Mercedest az út mellett mintegy 100 méterre állt meg a bozótosban, a vezetőjét tűzoltók szabadították ki.

1 Tovább

Felborult egy Suzuki az M3-ason

A mogyoródi lehajtónál ütközött egy másik autóval a képen látható Suzuki Wagon R. A végeredmény szintén a képen látható. Az MTI szerint a mentők három sérültet vittek el a baleset helyszínéről.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek