A jogsival nem szabad viccelni

Egy kis angol nyelvlecke haladóknak: ilyen az, amikor egy ír apukával megeteti a csemetéje, hogy megbukott vezetéstechnikából, és 85 euróért mehet két hét múlva pótvizsgázni.

0 Tovább

Teherautóba rohant egy Focus kombi

Az alábbi baleset M5-ös autópályán Petőfiszállás közelében történt, a főváros felé vezető oldalon, ahol egy Fiat Ivecóba rohant egy Ford Focus kombi február 4-én. Ez a típusú baleset különösen veszélyes, ugyanis a plató alatt a Focus első gyűrődőzónája csak részben tudta kifejteni a hatását, ráadásul a plató alig deformálódott, így még nagyobb erőhatások érhették az utasokat.

0 Tovább

A lemezzel együtt a szív is hasad

A net hemzseg a rommá tört szupersportautóktól, most éppen a brazil Autozine rukkolt elő egy válogatással, amelyben szívfájdítóan szép darabok lettek az enyészeté. A legjobban talán az alábbi Porsche Carrera GT megsemmisülése a legszomorúbb, ugyanis a látszólag javítható sérülés ellenére is nagy valószínűséggel kuka az autó, mert a szénszálból készített utascella javítása (már ha lehetséges) csillagászati összegbe kerül.
 

2 Tovább

Katasztrofális az indiai autók töréstesztje

India a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő autópiaca, ahol egymást sarkát tapossák a nálunk is jól ismert márkák. A robbanásszerűen fejlődő motorizációval azonban nem tartják a lépést az autókra vonatkozó biztonságtechnikai előírások, amit az autógyárak szépen ki is használnak a gyártási költségeik lefaragására. A jelek szerint nem csak a légzsákok hiányoztak az összetört kisautókból, hanem a merevítések jó része is. Tanulságos cikk és videók itt.

Hiába a világ legolcsóbb autója a Tata Nano, ha így "védi" az utasait

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek