Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sziklafalba csapódott a ritka Lamborghini

Az eset Hong Kong környékén történt, ahol - a helyi lapok beszámolója szerint - a csúszós úton elvesztette az uralmát az autó fölött a sofőr és a sziklafalnak csapódott a citromsága Aventandorral. Ez már csak azért is drága mulatság volt, mert az autó nem egy "hétköznapi" Lambo volt, hanem egy ritka madár, annak a 200 darabos szériának a tagja, amit az olasz sportkocsigyár az ötvenéves fennállása alkalmából jelentetett meg 2013-ban.

0 Tovább

Fa vs. Ferrari FF: 1-0

A Ferrari FF ritka madár az utakon, egy Oakley Design által átépített példány pedig valóságos fehér holló. Drága perec volt.

0 Tovább

Ebből a kocsiból kiszállt a sofőr

Nagy mázlija is volt a fiatal sofőrnek, de ezek szerint a Citroen DS5 tényleg jól véd.

6 Tovább

Rendhagyó autóteszt

Nem könnyű ugyan, de valahol érthető, hogy az alábbi videóban látható csúnyácska Toyotát, hogy lehetett így megszeretni 10 év alatt. A gazdája a jeges úton megcsúszva törte össze, de járóképes maradt, még ha ez nem is látszik az autón első blikkre. A Toyota Echo egyébként a Yaris szedán változata, nálunk szerencsére nem forgalmazzák.

0 Tovább

Ezt nagyon benézte a robogós

Részeg? Telefonált, esetleg elaludt egy 12 órás műszak után? Nem tudjuk meg, csak a szegény vétlen robogóst sajnáljuk igazán.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek