Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden motoros rémálma a balra kanyarodó autós

A videóhoz csatolt leírás szerint a motoros mintegy 200 km/órás tempóval találta el az autót, ami a látottak alapján túlzásnak tűnik, de nem ment lassan a srác a Honda CBR-jével, az biztos. Állítólag túlélte az esetet, de ehhez öt életmentő beavatkozásra volt szükség.

Most el lehetne kezdeni rugózni azon, hogy az autósnak bele kellett volna néznie a tükörbe mielőtt elkezd kanyarodni, amit egyébként lehet, hogy simán meg is tett, csak nem számolt azzal, hogy az az icipici fénypont a tükörben a megszokottnál háromszor nagyobb tempóval száguld felé.

3 Tovább

Halálos baleset az M0-áson

Az M0-ás 24-es kilométerszelvényénél, Dunaharaszti közelében egy Fiat Doblo kamionnal ütközött március 17-én. A balesetben az autó utasa meghalt, az M3-as autópálya felé vezető oldalt a helyszínelés és műszaki mentés idejére lezárták.

0 Tovább

A baleseteket is kell reklámozni

A leghatásosabb közlekedésbiztonságos reklámok vagy sokkolnak, vagy az érzelmekre hatnak. A legjobbak mindkettőre képesek. Összeszedtünk néhány kiemelkedőt.

1 Tovább

A tengerben kötött ki autójával egy honfitársunk Máltán

A maltatoday hírportál beszámolója szerint, a 29 éves Varga Ferenc március 15-én, egy tengerparti úton elvesztette az uralmát a magyar rendszámú autója felett, nekicsapódott egy parkoló Honda Jazznek, majd a kormányt balra rántva, a vízbe zuhant kocsijával két kikötött hajó közé.

0 Tovább

Amikor elmarad a nagy csatt

Végre egy olyan összeállítás, ahol az a lényeg, hogy elmarad a lényeg. Mázliválogatás hétvégére.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek