Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Honda-Mercedes találkozó a 10-es úton

Tudom, hogy morbid, de az EuroNCAP mérnökei álmodni se tudnának ideálisabb egyharmad-átfedéses frontálist ütközést, amit egy Honda HR-V és egy Mercedes E-osztály produkált február 4-én a 10-es főút pilisszentiváni lehajtójánál.

1 Tovább

A Kígyó tovább szedi az áldozatait

Amerika leghíresebb útjai közé tartozik a kaliforniai Mulholland is, amely óriáskígyóként - innen kapta a The Snake nevet - kacskaringózik Santa Monica hegyei között, néhol parádés panorámával a közelben terpeszkedő Los Angelesre. A kellemes éghajlatnak köszönhetően szinte minden hétvégén több száz motoros és autós teszi próbára magát a kanyarokban, ami azt is jelenti, hogy rengeteg kisebb-nagyobb baleset történik. Mivel sokan kamerát is visznek magukkal, vagy már eleve rögzítik a járgányukra, a neten hemzsegnek a mulhollandos balesetek, elég csak olyan kulcsszavakra rákeresni, hogy "The Snake", Mulholland Highway", vagy "Edwards Corner". A legtöbb zakót...

1 Tovább

A jogsival nem szabad viccelni

Egy kis angol nyelvlecke haladóknak: ilyen az, amikor egy ír apukával megeteti a csemetéje, hogy megbukott vezetéstechnikából, és 85 euróért mehet két hét múlva pótvizsgázni.

0 Tovább

Teherautóba rohant egy Focus kombi

Az alábbi baleset M5-ös autópályán Petőfiszállás közelében történt, a főváros felé vezető oldalon, ahol egy Fiat Ivecóba rohant egy Ford Focus kombi február 4-én. Ez a típusú baleset különösen veszélyes, ugyanis a plató alatt a Focus első gyűrődőzónája csak részben tudta kifejteni a hatását, ráadásul a plató alig deformálódott, így még nagyobb erőhatások érhették az utasokat.

0 Tovább

A lemezzel együtt a szív is hasad

A net hemzseg a rommá tört szupersportautóktól, most éppen a brazil Autozine rukkolt elő egy válogatással, amelyben szívfájdítóan szép darabok lettek az enyészeté. A legjobban talán az alábbi Porsche Carrera GT megsemmisülése a legszomorúbb, ugyanis a látszólag javítható sérülés ellenére is nagy valószínűséggel kuka az autó, mert a szénszálból készített utascella javítása (már ha lehetséges) csillagászati összegbe kerül.
 

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek