Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közel száz jármű szaladt egymásba

Hatalmas hóvihar okozott tömegbalesetet egy kanadai autópályán. Szerencsére csak három súlyos sérültről számoltak be, ami a fotók alapján egy kisebbfajta csoda.

0 Tovább

Tarolt egy Astra a Könyves Kálmán körúton

Budapesten, a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében egy Opel Astra kidöntött egy forgalomirányító lámpát csütörtök reggel. Ez utóbbi a villamossínek fölé dőlt, ezért több órára leállt az 1-es villamos, és pótló buszok szállították a nagyérdeműt. A rendőrség információi szerint ketten sérültek meg a balesetben.

0 Tovább

Ferrari Smart-találkozó

A Morgenpost információ szerint, a szombat délután Berlinben történt balesetben hárman sérültek meg.

0 Tovább

Klasszikus ráfutásos

Az egész balesetben a legrosszabbul az a szerencsétlen pár járt, akik egy bordó színű Yamha R1-esel előzte éppen a kocsisort és látszólag sikerült kikerülni őket. Igen ám, de ha kockáról-kockára nézzük végig a videót kiderül, hogy miután hősünk nekicsapódik a szembejövő autónak, ő maga továbbrepül viszont az autóról visszapattanó motorja pont a yamahás párt találja telibe oldalról. A rendszámok alapján a helyszín Oroszország.

2 Tovább

Schobert Norbi vs. kátyú - 0:1

Fitneszgurunknak nem indult jól a napja, ugyanis a Facebookra kirakott posztja szerint "rákosborzasztón" egy kátyú "szétferdítette" a felnijét és kiszakította a gumiját. Az alábbiakban olvasható Norbi szerkesztetlen bejegyzése:

8 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek