Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Motor és BMW ütközött a Könyves Kálmán körúton

Valószínűleg nem kis tempóval ütközött a képeken látható 507 lóerős M6-os BMW és a szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott Suzuki TL 1000 S sportmotor a Könyves Kálmán körúton március 23-án. A motorost súlyos sérülésekkel vitték el a mentők.

0 Tovább

Egy Lambóval kevesebb

Az eset Malajziában történt, és az Exoticarphy beszámolója szerint a Lamborghinit egy 25 éves diák vezette, aki már nem tudott befejezni egy előzést és összeütközött egy taxival.

0 Tovább

Matrac sodort el egy kerékpárost

Óriási szerencséje az alábbi videóban látható brazil kerékpárosnak, hogy pont egy platóról elszabadult ágymatrac sodorta el, mert így nem volt gond a landolással. Szegény, láthatóan elég nehezen dolgozta fel a történteket a nagy ijedségtől.

0 Tovább

Rendőrautó és autóbusz ütközött Szolnokon

Egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze egy járőrautó Szolnok központjában, a Szapáry és Baross út kereszteződésében. A balesetben két rendőr, és a busz egyik utasa sérült meg, őket kórházba szállították.

0 Tovább

Fennakadt a gázkar

Motoros hősünk a járdán akarta letudni az álló kocsisort, de a nagy igyekezetben túlhúzta a gázt, és onnantól kezdve hirtelen nagyon ráért.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek