Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Közel négyszáz motoros halt meg öt év alatt az osztrák utakon

390 motoros halt meg 2009 és 2014 májusa között Ausztriában közlekedési balesetekben - derül ki az Osztrák Közlekedési Klub (VCÖ) pénteken közzétett statisztikai adataiból.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Egy újabb túlvállalt egykerekezés

Nincs is annál jobb móka, amikor az ember elmegy egy jóízű gurulásra a hasonszőrű cimboráival. Feltéve, ha közben nem perecel egy nagyot. Az alábbi videóban látható holland fiatalembernek, azonban sikerült összehoznia egy klasszikus hanyatt esést, amikor túlhúzta a gázt egykerekezés közben. A KTM Duke valószínűleg alapos javításra szorul majd, a srác látszólag horzsolásokkal megúszta, ugyanakkor tanulságos azt látni, hogy a szövetből készült motoros kesztyűk – többsége - mennyire nem ér semmit, ez is cafatokra szakad az ujjain.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is extra tartalmakért!

160 km/órás tempónál sikerült eldobnia a motort

0 Tovább

Rányitották az ajtót

Egy dolog biztos: ez fájhatott. Viszont ha nem zárt bukósisakot visel, akkor a fogait valószínűleg a kisteherautó kesztyűtartójából kellett volna kiszedni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ha gyorsabban megy, pórul jár

Rosszabbul is végződhetett volna, ha a videót készítő motoros gyorsabban megy. Az elékanyarodó nő először azzal védekezett, hogy még ő volt a hibás, aztán beismerte, hogy nem látta. Igaz, hogy a motoros felöl sütött a nap, de ki kellett volna szúrnia, ha legalább egyszer odanéz.

2 Tovább

Egy brutális leszorítás

Akárhogy is nézzük, ez szándékos emberölési kísérletnek tűnik. Ennyire nem lehetett elnézni ezt a helyzetet, ráadásul az ütközés után se rántja vissza hirtelen reflexből a kormányt a Toyota Corolla vezetője, ami azt feltételezné, hogy nem vette észre a mellette lévő motorost és csak elbambult. A jelek szerint pont ez volt a célja.

7 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek