Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Anya ezt nagyon benézte

Erre a balesetre nincs mentség, a motoros nem ment gyorsan, a sportkipufogóból ítélve még hallani is lehetett, de a Peugeot-t vezető anyuka ezt nagyon benézte. Szerencsétlen motoroson túl – aki szemmel láthatóan épségben megúszta ezt a kalandot –az anyósülésen ücsörgő kisgyereket lehet a leginkább sajnálni. Nem lehetett egy jó látvány, ahogy felkenődik mellé egy Suzuki GSX-R.

5 Tovább

A sorok közötti cikázás veszélyei

Ha akkora motorunk van, mint egy felborított portásfülke, nem biztos, hogy erőltetni kéne a nyomulást. Pláne, ha nem is érezzük annyira azt a két hátsó koffert, mert a felvétel alapján simán elfért volna, de persze könnyű így monitor mögül okoskodni.

0 Tovább

Fennakadt a gázkar

Motoros hősünk a járdán akarta letudni az álló kocsisort, de a nagy igyekezetben túlhúzta a gázt, és onnantól kezdve hirtelen nagyon ráért.

0 Tovább

Tarolt a motoros

Oroszországban is sokan motorra pattantak az enyhe időben, azzal viszont nem számolt az alábbi videóban látható motoros, hogy a hideg, koszos aszfalton közel sem tapad megfelelően az optimális hőmérsékletre amúgy is érzékenyebb motorgumi. Valószínűleg későn vette észre a piros lámpánál megálló társait, hirtelen belemarkolt az első fékbe, amitől elment a motor eleje és innentől kezdve már csak szánkázott a csúszós aszfalton. További pech, hogy az aszfalton szánkázó Kawasaki pont telibe trafálja az egyik cimbit, akinek a sisakkamerája végig veszi az esetet.

0 Tovább

Klasszikus ráfutásos

Az egész balesetben a legrosszabbul az a szerencsétlen pár járt, akik egy bordó színű Yamha R1-esel előzte éppen a kocsisort és látszólag sikerült kikerülni őket. Igen ám, de ha kockáról-kockára nézzük végig a videót kiderül, hogy miután hősünk nekicsapódik a szembejövő autónak, ő maga továbbrepül viszont az autóról visszapattanó motorja pont a yamahás párt találja telibe oldalról. A rendszámok alapján a helyszín Oroszország.

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek