Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elgondolkodtató kisfilm, nem csak motorosoknak...

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ön mit tenne ilyenkor?

Az első motortól megijedt, a második elé már odaugrott a paci. Óriási mázlival úszták meg. A videó végén azért látható, hogy a motoros lányt azért – teljes joggal – némileg megviselte az eset. A helyszín Románia.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Közel négyszáz motoros halt meg öt év alatt az osztrák utakon

390 motoros halt meg 2009 és 2014 májusa között Ausztriában közlekedési balesetekben - derül ki az Osztrák Közlekedési Klub (VCÖ) pénteken közzétett statisztikai adataiból.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Letarolt két robogóst, majd elmenekült

Szerencsére egy autós utánaeredt az ámokfutónak, így végül elkapták a Mitsubishi vezetőjét. Igaz ez már nem segít a két szerencsétlen robogóson.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Egy újabb túlvállalt egykerekezés

Nincs is annál jobb móka, amikor az ember elmegy egy jóízű gurulásra a hasonszőrű cimboráival. Feltéve, ha közben nem perecel egy nagyot. Az alábbi videóban látható holland fiatalembernek, azonban sikerült összehoznia egy klasszikus hanyatt esést, amikor túlhúzta a gázt egykerekezés közben. A KTM Duke valószínűleg alapos javításra szorul majd, a srác látszólag horzsolásokkal megúszta, ugyanakkor tanulságos azt látni, hogy a szövetből készült motoros kesztyűk – többsége - mennyire nem ér semmit, ez is cafatokra szakad az ujjain.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is extra tartalmakért!

160 km/órás tempónál sikerült eldobnia a motort

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek