Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

160 km/óránál sikerült eldobni a motort

Így néz ki saját szemszögből egy túlvállalt egykerekezés. Hősünk a jelek szerint megúszta, de a Suzuki GSX-R valószínűleg kuka.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Rányitották az ajtót

Egy dolog biztos: ez fájhatott. Viszont ha nem zárt bukósisakot visel, akkor a fogait valószínűleg a kisteherautó kesztyűtartójából kellett volna kiszedni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ezen a sárgán még átcsúszok

Gondolta a motoros, de ezek után rémálommá vált a békés gurulás. Óriás mázli és bravúros mentések sorozata, de ezek után biztos megállt ellenőrizni az alsógatyájának makulátlanságát.

0 Tovább

Ha gyorsabban megy, pórul jár

Rosszabbul is végződhetett volna, ha a videót készítő motoros gyorsabban megy. Az elékanyarodó nő először azzal védekezett, hogy még ő volt a hibás, aztán beismerte, hogy nem látta. Igaz, hogy a motoros felöl sütött a nap, de ki kellett volna szúrnia, ha legalább egyszer odanéz.

2 Tovább

Egy brutális leszorítás

Akárhogy is nézzük, ez szándékos emberölési kísérletnek tűnik. Ennyire nem lehetett elnézni ezt a helyzetet, ráadásul az ütközés után se rántja vissza hirtelen reflexből a kormányt a Toyota Corolla vezetője, ami azt feltételezné, hogy nem vette észre a mellette lévő motorost és csak elbambult. A jelek szerint pont ez volt a célja.

7 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek