Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Defektet kapott a lakóautó

A louisianai 10-es autópályán egy Dodge pickupot vontató lakóautó váratlanul defektet kapott, a sofőr pedig nem tudta egyenesbe hozni a járművet. A lakóautót egy 69 éves férfi vezette, ő és utasa csak könnyebben sérült a balesetben.

0 Tovább

Brutális ütközés egy kanyarodó kisbusz miatt

A motoros túl gyorsan érkezett, esélye sem volt, hogy reagáljon a kisbusz manőverére. A legjobban a motor utasa ütötte meg magát - de biztosan nem kellett volna ilyen pánikszerűen felkapni szegényt.

ba

30 Tovább

Felnyársalta a szalagkorlát

A mauritiusi Forbachban két autó ütközött össze, az egyiket felnyársalta a szalagkorlát. Noha Mauritiuson a kormány a jobb oldalon van, a csodával határos módon a sofőr sérülések nélkül megúszta a balesetet.

0 Tovább

És akkor jött egy lánckerék

A kaliforniai Redwood Cityben, a 101-es országúton egy motorkerékpár lánckereke törte be egy autó szélvédőjét, majd a tetőkárpitban állt meg. A sofőrt centikkel kerülte el az alkatrész, más szerencsére nem ült a kocsiban.

0 Tovább

Szétszakadt a teherautó

Sokáig bizonytalanul mozgott a teherautó, aztán jött egy oszlop. Nem tudni, mi történhetett a sofőrrel.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek