Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Besárgult a teherautósofőr

Ráfutásos baleset történt az oroszországi Tula közelében, két teherautó ütközött össze. Az elöl lévő sárga festéket szállított, így az elbambuló sofőr is Homer Simpson-, vagy inkább Ned Flanders-színű lett.

0 Tovább

Hihetetlen, hogy megúszta ezt a karambolt

A szemből érkező autó tapadást veszített egy pocsolyán, és majdnem telibe trafálta a kamerás kocsit. Remek reflexekkel sikerült elkerülni a csattanást, az akció 2:00 körül kezdődik.

1 Tovább

Egyetlen fejelés kivégezte a lökhárítót

Türelmetlen volt a toyotás, legközelebb biztos inkább végignézi a kosok csatáját. Nem sok ellenállást tanúsított a lökhárító az állattal szemben.

2 Tovább

Villamos elé hajtott a vadiúj Audival

A lengyelországi Poznanban vittek el tesztvezetésre egy Audi RS6-ost, a potenciális vevőből azonban a próbaúton kibújt a vadállat. Mintha rá nem vonatkoznának a szabályok, simán átment a piroson - pechjére jött a villamos.

0 Tovább

Felkente a falra a Ferrarit

Fájdalmas véget ért egy dubaji gyorsulási verseny, a piros Ferrari F12 Berlinetta számára legalábbis biztosan. A 741 lóerős autó fakezű vezetője egyszerűen felrakta az autót a falra, pedig a másik irányba is kerülhetett volna.

3 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek