Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tűzoltók lökték a mélybe a lángoló Mercedest

Elkezdték az oltást, de nem vették figyelembe, hogy az autó egy domb tetején áll. Az eset még 2012-ben történt a norvégiai Notoddenben.

6 Tovább

Elbambult a Mercedes sofőrje

Többek között, ezért lesz jó, ha néhány év múlva már maguktól araszolnak majd az autók a dugóban.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Áthajtott a narancssárgán

Az ütközés erejét jelzi, hogy a piroson átszáguldó Volkswagen Touareg felökleli a Mercit, és utána még egy kitolató – szintén nem kis darab – szabadidő-autót (talán egy régi BMW X5?) is nekicsap az éppen indulni készülő trolibusznak.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Az sem mellékes tény, hogy a Volkswagen sofőrje szinte azonnal kipattan a kocsijából, ami egy ekkora ütközés után jól mutatja, hogy egy ekkora, és ennyi biztonsági arzenállal ellátott autó mennyire hatékonyan védi az utasait (frontális) ütközés esetén.

5 Tovább

Büntetett a mercedeses

Mivel a felvételt pont egy kamion előzésével indul, a hátulról érkező Mercedes S osztály sofőrje valószínűleg azt nehezményezte, hogy nem elég gyorsan hajtotta végre a manővert a kamerás autó, ha már nem várta meg az előzéssel, amíg ő elsuhan. A „büntetés” egy befékezős manőver, ami itt odáig fajul, hogy a szerencsétlen autós fékezés közben megcsúszik a leállósáv koszos, nyálkás felületén és megpördül. Óriási mázli, hogy nem kapta telibe a Mercedes mögött érkező autó.

Csatlakozz hozzánk a Facebook is!

4 Tovább

Majdnem lezúzták Moszkva polgármesterét

A felvételen állítólag az látható, hogy a moszkvai polgármestert, Szergej Szobjanyint kísérő konvoj egyik autója félretol egy fehér Mercedes C osztályt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább
«
123

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek