Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A semmiből tűnt elő a Mercedes

Látszólag a semmiből tűnik fel a balesetet okozó Mercedes C osztály, ám az igazság az, hogy végig takarásban van a kamera szögéből, valójában a villamos mögül bukkan fel és megpróbál átszáguldani a piroson. Nem jár sikerrel, ráadásul a peches BMW-sbe még a mögötte haladó autó is belemegy a nagy ijedtségben.

0 Tovább

Brutális baleset a reptéri gyorsforgalmin

Frontálisan ütközött egy veterán Mercedes és egy Skoda Octavia Ferihegyi reptérre vezető gyorsforgalmi úton április 15-én. A képek alapján csoda, hogy nincs áldozat.

0 Tovább

Óriási csattanás a XI. kerületben

A Szerémi és Budafoki út kereszteződésében ütközött össze egy Opel Astra kombi és egy Mercedes A osztály március 24-én. A balesetben egy ember megsérült.

1 Tovább

Egy ritka szép Mercedes semmisült meg

A Pest megyei Felsőpakony határában ütközött össze egy Mercedes E190 és egy Opel Astra március 3-án. Az autók állapotából ítélve nem lehetett kicsi a tempó és ezzel együtt az ütközés ereje. A Mercedest az út mellett mintegy 100 méterre állt meg a bozótosban, a vezetőjét tűzoltók szabadították ki.

1 Tovább

Honda-Mercedes találkozó a 10-es úton

Tudom, hogy morbid, de az EuroNCAP mérnökei álmodni se tudnának ideálisabb egyharmad-átfedéses frontálist ütközést, amit egy Honda HR-V és egy Mercedes E-osztály produkált február 4-én a 10-es főút pilisszentiváni lehajtójánál.

1 Tovább
123
»

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek