Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azt mondta, jííháá, és bumm

Az autósok általában nem véletlenül állnak sorba fegyelmezetten, ha dugó van. Hősünk gondolta, mindenkinél okosabb lesz, és előz - már éppen megörült a lendületes haladásnak, amikor váratlan dolog történt.

2 Tovább

Tüzes pokol az autópályán

Az egymásnak ellentmondó tanúvallomások miatt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy pontosan milyen körülmények között gyulladt ki egy tartálykocsi az I-94-es michigani autópályán, a karambolban mindenesetre több jármű is érintett volt. A porig égett tartálykocsi 26 ezer liter benzint és 22 ezer liter gázolajat szállított, a takarítási munkálatok miatt az autópálya érintett szakasza egész hétvégén lezárva marad. A balesetben nem sérült meg senki.

0 Tovább

Letarolta a kamion a fizetőkaput

A videó eredeti leírása szerint a sofőr rosszul lett, ezért veszítette el az uralmát a kamion felett, a kapu letarolása előtt egy autónak is nekiment. Kisebb-nagyobb sérülésekkel ugyan, de mindenki megúszta a kalandot.

0 Tovább

Elfelejtette, hogyan kell fékezni

A fiatalember gondolta, vesz egy új motort, el is vitte tesztvezetésre a gépet. Az első kereszteződésnél azonban mintha elfelejtette volna, hogyan kell fékezni, pechjére pedig jött egy kamion. Karcolásokkal megúszta.

1 Tovább

Karambol után kézfogás

Megállt a sor, amire a motoros számított, a mögötte lévők nem annyira. Anyázás és bunyó helyett kézfogással indult a kárfelmérés az ausztráliai Canberrában.

3 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek