Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez van, ha elszáll a felfüggesztés 180-nál

A 17 éves Ryan Savage Donningtonban szenvedett balesetet a Lotus Elise Trophyban. Sok esélye nem volt megfogni az autót, 180-nál váratlanul eltört a felfüggesztés. A pilóta enyhe agyrázkódással és vállrándulással megúszta.

0 Tovább

Fennakadt a buszon

Érthetetlen, hogy miért nem kerülte ki a szélső sávban álló buszt. A videó leírása szerint a helyszín Ukrajna, azon belül is Odessza.

0 Tovább

Telibe találta a kerék

Menet közben esett le egy teherautó kereke Oroszországban. A busznak még sikerült elkerülnie az ütközést, a mögötte érkező autónak nem. Pech.

1 Tovább

Gurul a teherautó, ki tudja, hol áll meg?

A sofőr valószínűleg elfelejtette behúzni a kéziféket, amikor kiszállt, a gravitáció meg tette a magáét. Nagyon igyekezett, hogy utolérje, de még jól meg is ütötte magát.

0 Tovább

Beleállította a szalagkorlátba a McLarent

Az egyik lengyelországi autópályán törte össze német rendszámú McLaren 650S-ét egy helyi tulajdonos. A sofőr a vizes aszfalton adott egy kövér gázt, amikor lehúzódtak előle, ezzel bele is állította a sportkocsi elejét a szalagkorlátba.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek