Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cserbenhagyásos motorbaleset

Egy személyautóval ütközött a képeken látható Honda CBR, ami után a járdára sodródott majd a saroképület kerítésének csapódott szeptember 17-én az Ajtósi Dürer sor és Stefánia út kereszteződésében.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ormányosokat előzni tilos!

Ha az ember egy csapat elefántba botlik, könnyen dönthet úgy, hogy hirtelen visszafordul.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Egy motoros tragédiájával kampányolnak

Az angol rendőrség a balestet rögzítő kamera felvételével próbálja rávenni a motorosokat, hogy lassítsanak, és az autósokat, hogy jobban figyeljenek.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Feltöltötte a balesetét a netre - megbüntették

Videóra vette az örömmotorozását egy angliai fiatalember, arra azonban nem számított, hogy az árokba köt ki a Kawasai ZX6R típusú sportmotorjával. Ahogy az az alábbi videóból is kiderül, hősünk egy túlvállalt kanyarban átsodródott a szembejövő sávba, szerencsétlenségére pont egy Honda Accord elé. A frontális ütközés elkerülendő, az út melletti szögesdrótnak hajtott, ahonnan jó pár bukfenc után az árok mélyén kötött ki.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Átment a piroson, beleszállt egy motoros

Nyilván a motoros is hibás, hiszen a megengedettnél láthatóan gyorsabban ment, de a sárga autó sofőr tettére nincs mentség. Az ütközés erejét jól mutatja a szerencsétlen motoros egyik cipőjének a röppályája.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek