Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felkente a falra a Ferrarit

Fájdalmas véget ért egy dubaji gyorsulási verseny, a piros Ferrari F12 Berlinetta számára legalábbis biztosan. A 741 lóerős autó fakezű vezetője egyszerűen felrakta az autót a falra, pedig a másik irányba is kerülhetett volna.

3 Tovább

A parkolófiú elpusztította a Ferrarit

Egy római hotelben pihenő holland pár kérte meg a személyzetet, hogy hozzák fel a garázsból a Ferrarijukat, de rossz embernek adták oda a kulcsot. A parkolófiú saját bevallása szerint összecserélte a féket a gázzal (menőzésről biztosan szó sem volt), majd nagy sebességgel beleállította egy üzlet bejáratába az 599 GTO-t.

1 Tovább

A vétlen szívta meg az idióta ferraris miatt

Na, pont ezért kell a versenypályán száguldozni. Ezzel együtt talán a Nissan GT-R sofőrje is kezelhette volna profibban a helyzetet.

7 Tovább

Egy csatornában végezte a Ferrari

A kínai sofőr elvesztette az uralmát az F30-asa felett, és egy vízzel teli csatornába csúszott a 490 lóerős sportkocsijával. A Wreckedexotics képei alapján az autó sajnos kuka.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Egy tóban kötött ki a Ferrari

A tűzoltók halászták ki az Ausztriában elmerült sportkocsit.

0 Tovább
«
12345

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek