Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drága koccanás volt

A francia Riviérán zúztak le egy 360 milliós LaFerrarit. Ebből a típusból mindössze 499 darab készül. Az autók helyzetéből az látszik, hogy a Golf sofőrje nézhette el a dolgokat a balra kanyarodásnál.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ezt nagyon benézte a ferraris

A Los Angeles melletti kacskaringós Mulholland Drive újabb áldozatott szedett, ezúttal egy Ferrari 360 törött ripityára. A videó leírása szerint az utas sértetlenül megúszta, a sofőrnek viszont felszakadt a fején bőr, de ezt leszámítva ő is rendben van.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Kettészakította a Ferrarit a részeg sofőr

És ezúttal nem a sportautó mindössze 21 éves vezetője hibázott, hanem a Hyundai Accent sofőrje, aki részegen ült volán mögé, és emiatt nagyon elnézett egy elsőbbségadást a kaliforniai Monterey Parkban.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Egy újabb ritka Ferrarit törtek össze

Alaposan összetörtek egy F40-es Ferrarit a kanadai Ontarióban. Mielőtt még bárkiben megfogalmazódna az a vélemény, hogy biztosan megint a szupersportkocsi sofőrje vállalta túl magát, erről itt szó sincs.

Kövess minket a Facebookon extra tartalmakért!

0 Tovább

Tehetség kell így összetörni egy Ferrarit

Hiába a vastag betonkorlát, a Ferrari 458 Italia sofőrje csak megoldotta, hogy átrepüljön rajta.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek