Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem sokáig volt egyben ez az M4-es BMW

A 20 éve sofőr túl gyorsan hajtott a 430 lóerős, hátsókerekes sportautóval. Két fa és egy tábla bánta az autón kívül.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább

Ámokfutó BMW-s tarolt le autókat és egy motorost a 41-es úton

Ámokfutó autós okozott balesetet a 41-es út Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán péntek délelőtt. A sofőr előbb elütött egy motorost a kocsijával, majd az őt megállítani akaró rendőrök autójának ütközött nagy sebességgel, és egy másik járműnek is nekicsapódott. Hárman megsérültek, a balesetet okozó férfit kórházban őrzik.

0 Tovább

Negyedmilliárdos kár egy veterán versenyen

A legendás Mille Miglia nevű rendezvényen szenvedtek balestet egy sirályszárnyas Mercedesszel.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Nem sikerült a parkolás a Bömbivel

Megcsúszott, majd egy ház garázsbeállójába rohant ez az M-es felnikkel felvértezett E36-os BMW kabrió a XX. kerületben, a Vörösmarty utcában. Az MTI híre szerint a balesetben nem sérült meg senki. Ugyanitt bontott tégla eladó.

1 Tovább

A semmiből tűnt elő a Mercedes

Látszólag a semmiből tűnik fel a balesetet okozó Mercedes C osztály, ám az igazság az, hogy végig takarásban van a kamera szögéből, valójában a villamos mögül bukkan fel és megpróbál átszáguldani a piroson. Nem jár sikerrel, ráadásul a peches BMW-sbe még a mögötte haladó autó is belemegy a nagy ijedtségben.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek