Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Semmi, extra, csak egy átlagos kereszteződés Dominikában

Az alábbi videót elnézve, megértjük, hogy miért áll második helyen a Dominikai Köztársaság azon a listán, amely a 100 ezer lakosra vetített halálos közúti baleseteket vizsgálja. A rossz minőségű utak, a túlpakolt robogók, valamint a közlekedési szabályok be nem tartása miatt nem egy életbiztosítás a közúti közlekedés a Kuba melletti szigetországban, ám a helyieket ez látszólag nem feszélyezi, legalábbis a védőfelszerelések teljes hiánya erre enged következtetni.

4 Tovább

Brutális karambol Hódmezővásárhelynél

Egy Opel Astra kombi és egy Corsa ütközött frontálisan Hódmezővásárhely közelében 2014. április 7-én. A távirati iroda információi szerint a balesetben a két autó sofőrje életét vesztette, másik négy ember megsérült, közülük több személyt a tűzoltók vágnak ki a roncsokból. A baleset oka az volt, hogy az egyik autó egy segédmotoros előzött.

0 Tovább

Szerelem az ütközés előtt

Az alábbi kanadai vizsgafilm egy érdekes gondolattal játszik el: mi van akkor, ha a törésteszten használt bábuk öntudatra ébrednek? Hát ez.

0 Tovább

A baleseteket is kell reklámozni

A leghatásosabb közlekedésbiztonságos reklámok vagy sokkolnak, vagy az érzelmekre hatnak. A legjobbak mindkettőre képesek. Összeszedtünk néhány kiemelkedőt.

1 Tovább
123
»

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek