Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kemény fejreállás az autópályán

A Honda sofőrje elbambult, és hogy elkerülje a ráfutásos ütközést, a dupla záróvonalat átlépve sávot váltott. Ezzel meglepte az ott érkező autóst, aki elrántotta a kormányt, és azzal a lendülettel felborult.

2 Tovább

Vasúti átjáró fékezte meg a részeg ámokfutót

Az oroszországi felvételen látható Kia sofőrje részegen ült a volán mögé. Száguldásának a vasúti átjáróba telepített biztonsági rendszer vetett véget, a kiemelkedő akadály totálkárosra törte az autója elejét. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ámokfutón kívül nem sérült meg senki, egy Toyota sofőrje ugyanis még időben elhúzódott az irányíthatatlan autó elől.

0 Tovább

Beleugratott egy kamionba

Autó és kamion találkozott néhány napja a romániai Nagyszeben térségében, a körforgalomban teljes gázzal elszálló Volkswagen egy kamion oldalába ugratott. A sofőrt korábban már ötször elkapták gyorshajtásért, és egyszer a jogosítványát is elvették. A balesetben nem sérült meg senki.

0 Tovább

Több száz halott egy kamionos balesetben

Ohióban egy teherautó lefutott az autópályáról, és rakománya szétszóródott az úton. Konkrétan kétezer fiatal sertés utazott a járművön, amelyek az ütközés után szétszéledtek. A balesetben nagyjából 300 disznó elpusztult, a többieket viszont többórás munkával sikerült összeszedni, az autópályát pedig csak ezután tudták újra megnyitni a forgalom előtt. A kamion vezetője szintén megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

1 Tovább

Így járhat, ha nem figyel a kereszteződésben

A fehér Iveco elindult a zöldre, BMW viszont nem állt meg a pirosnál, roncsdarabokkal beterítve a kereszteződést. Elég árulkodó, ahogyan a Corsa sofőrje higgadtan kikerüli a kuplerájt, és angyali nyugalommal továbbhajt. Biztosan nem először látott ilyesmit. 

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek