Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ennyi marad egy Ford Focusból 193 km/órás ütközés után

Az angol Fifth Gear autós magazin ezúttal egy családi kedvencet, egy Ford Focust tört ripityára. A dolog különlegességét az adta, hogy a szokásos törésteszteknél mintegy háromszor nagyobb sebességet, 120 mérföld/órás tempót használtak, ami 193 km/órának felel meg.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

7 Tovább

Szerelem az ütközés előtt

Az alábbi kanadai vizsgafilm egy érdekes gondolattal játszik el: mi van akkor, ha a törésteszten használt bábuk öntudatra ébrednek? Hát ez.

0 Tovább

Katasztrofális az indiai autók töréstesztje

India a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő autópiaca, ahol egymást sarkát tapossák a nálunk is jól ismert márkák. A robbanásszerűen fejlődő motorizációval azonban nem tartják a lépést az autókra vonatkozó biztonságtechnikai előírások, amit az autógyárak szépen ki is használnak a gyártási költségeik lefaragására. A jelek szerint nem csak a légzsákok hiányoztak az összetört kisautókból, hanem a merevítések jó része is. Tanulságos cikk és videók itt.

Hiába a világ legolcsóbb autója a Tata Nano, ha így "védi" az utasait

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek