Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Letarolt egy autót a részeg audis

Megrázó képsorokat rögzített egy biztonsági kamera a szerbiai Novi Sadban (Újvidék). A videó leírása szerint a szemből érkező Audi A8-as sofőrje részeg volt, amikor mintegy 160 km/órás tempóval nekiütközött az elé hajtó Volkswagen Polonak. A Volkswagenben három húsz év körüli fiatal ült, ők a helyszínen életüket vesztették, az Audit vezető férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Bár a videó leírása nem említi, valószínűleg a Volkswagen sofőrje is hibázott, amikor áthajtott a piroson, ugyanis szemből jól látható, hogy még zölden villogott a főútvonal lámpajelzése. Az eset még június 8-án, hajnali 2 órakor történt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Katasztrofális az indiai autók töréstesztje

India a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő autópiaca, ahol egymást sarkát tapossák a nálunk is jól ismert márkák. A robbanásszerűen fejlődő motorizációval azonban nem tartják a lépést az autókra vonatkozó biztonságtechnikai előírások, amit az autógyárak szépen ki is használnak a gyártási költségeik lefaragására. A jelek szerint nem csak a légzsákok hiányoztak az összetört kisautókból, hanem a merevítések jó része is. Tanulságos cikk és videók itt.

Hiába a világ legolcsóbb autója a Tata Nano, ha így "védi" az utasait

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek