Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért nem szabad egy dömperessel kekeckedni

Mert úgy is neki lesz igaza, és ennek csak a karosszérialakatosunk fog örülni. Az a videóból ugyan nem derül ki, hogy ki érkezett elsőnek a lámpához, de gyanítható, hogy a teherautó, csak túl szélesre vette az ívet, így a golfos szépen be is tudott gurulni a két sáv közé, „majd a lámpánál lehagyom ezt a monstrumot és beszúrok elé” elgondolás alapján. Hát nem jött be neki, nagyon nem.

4 Tovább

Áthajtott a narancssárgán

Az ütközés erejét jelzi, hogy a piroson átszáguldó Volkswagen Touareg felökleli a Mercit, és utána még egy kitolató – szintén nem kis darab – szabadidő-autót (talán egy régi BMW X5?) is nekicsap az éppen indulni készülő trolibusznak.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Az sem mellékes tény, hogy a Volkswagen sofőrje szinte azonnal kipattan a kocsijából, ami egy ekkora ütközés után jól mutatja, hogy egy ekkora, és ennyi biztonsági arzenállal ellátott autó mennyire hatékonyan védi az utasait (frontális) ütközés esetén.

5 Tovább

Ez elé a motoros elé kiteszem a verdát

Úgy is meg fog állni. De ha nem, tuti, hogy nekem lesz kisebb bajom. És tényleg.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Letarolt egy autót a részeg audis

Megrázó képsorokat rögzített egy biztonsági kamera a szerbiai Novi Sadban (Újvidék). A videó leírása szerint a szemből érkező Audi A8-as sofőrje részeg volt, amikor mintegy 160 km/órás tempóval nekiütközött az elé hajtó Volkswagen Polonak. A Volkswagenben három húsz év körüli fiatal ült, ők a helyszínen életüket vesztették, az Audit vezető férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Bár a videó leírása nem említi, valószínűleg a Volkswagen sofőrje is hibázott, amikor áthajtott a piroson, ugyanis szemből jól látható, hogy még zölden villogott a főútvonal lámpajelzése. Az eset még június 8-án, hajnali 2 órakor történt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Egy nagypolskival kevesebb

Egy Polski Fiat 125p, közismertebb nevén "nagypolszki" és egy VW Amarok pickup ütközött április 25-én a 7536-os úton, Söjtör és Bak között.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább
«
12

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek