Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Villamos elé hajtott a vadiúj Audival

A lengyelországi Poznanban vittek el tesztvezetésre egy Audi RS6-ost, a potenciális vevőből azonban a próbaúton kibújt a vadállat. Mintha rá nem vonatkoznának a szabályok, simán átment a piroson - pechjére jött a villamos.

0 Tovább

Nem vette észre a villamost

Meg azt, hogy hiába van telizöld, a kanyarodáshoz egy kiegészítő lámpa is volt, az pedig nem világított. Azt gondolná az ember, hogy egy villamost meglehetősen nehéz nem észrevenni, pedig nem is olyan régen írtunk egy hasonló esetről.

3 Tovább

Csak a villamost nem vette észre

Valószínűleg beszorult a korábbi lámpaváltásnál, ezért „érzésre” indult ez a Hyundai sofőrje. Szemből akkor ugyan pont nem jöttek autók, de a villamos igen.

0 Tovább

Máma már nem seper tovább

Egy úttisztító autót borított fel a 18-as villamos a Tabánnál. A képek alapján valószínűleg az úttisztító sofőrje volt a hibás, és nem adta meg az elsőbbséget az utat keresztező villamosnak, amire egyébként egy sárga villogó is figyelmeztet abban a kereszteződésben.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Villamos vs. Astra

A főváros XIX. kerületében, az Ady Endre és a Széchenyi utca kereszteződésében ütközött a 42-es villamos egy Opel Astrával. Az MTI információi szerint a balesetben az autó sofőrje megsérült.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek