Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Defektet kapott a lakóautó

A louisianai 10-es autópályán egy Dodge pickupot vontató lakóautó váratlanul defektet kapott, a sofőr pedig nem tudta egyenesbe hozni a járművet. A lakóautót egy 69 éves férfi vezette, ő és utasa csak könnyebben sérült a balesetben.

0 Tovább

Brutális ütközés egy kanyarodó kisbusz miatt

A motoros túl gyorsan érkezett, esélye sem volt, hogy reagáljon a kisbusz manőverére. A legjobban a motor utasa ütötte meg magát - de biztosan nem kellett volna ilyen pánikszerűen felkapni szegényt.

ba

30 Tovább

Szétszakadt a teherautó

Sokáig bizonytalanul mozgott a teherautó, aztán jött egy oszlop. Nem tudni, mi történhetett a sofőrrel.

0 Tovább

Centiken múlt a halálos ütközés

Egyszerűen érthetetlen, hogy mit művelt a Volkswagen sofőrje: a busz előzését már régen befejezte, mégsem tért vissza a sávjába. A kamerás és az előtte lévő autó vezetője megúszta a nagy sebességű frontális karambolt, reméljük, hátrébb is mindenki hasonlóan szerencsés volt.

2 Tovább

A semmiből jött a jávorszarvas

Tanulságból kettő is van: az egyik, hogy a vadveszélyre figyelmeztető táblákat nem véletlenül rakosgatják ki. A másik, hogy nem megyünk el nagy gázzal országúton vészfékező autós mellett, mert valószínűleg nem szórakozásból tapossa a pedált.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek