Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felkente a falra a Ferrarit

Fájdalmas véget ért egy dubaji gyorsulási verseny, a piros Ferrari F12 Berlinetta számára legalábbis biztosan. A 741 lóerős autó fakezű vezetője egyszerűen felrakta az autót a falra, pedig a másik irányba is kerülhetett volna.

3 Tovább

Ez van, ha elszáll a felfüggesztés 180-nál

A 17 éves Ryan Savage Donningtonban szenvedett balesetet a Lotus Elise Trophyban. Sok esélye nem volt megfogni az autót, 180-nál váratlanul eltört a felfüggesztés. A pilóta enyhe agyrázkódással és vállrándulással megúszta.

0 Tovább

Tóba hajtott a 2000 lóerős Lambóval

Leszakadt diffúzorral próbált még egy kanyart menni az eredeti videó leírása szerint 2000 lóerősre tuningolt, duplaturbós Lambóval, de csak egy látványos perecre futotta. Valószínűleg az Underground Racing Gallardója lehet a szerencsétlenül járt autó, de biztos információk híján csak találgatni tudunk. Az valószínű, hogy a technikának nem esett jól a fürdés.

0 Tovább

Fék nélkül szállt el a kamion

Szegény Diumar Bueno hiába taposta a féket a Brazilian Formula Truck egyik futamán, csak nem lassult a kamionja. Túlélte, de néhány végtagja eltört.

1 Tovább

Elszabadultak az indulatok a versenyen

Két pilóta nem bírta a feszültséget és egymásnak esett. Autóval. Mondjuk én is megbolondulnék egy idő után, ha csak körbe-körbe kéne száguldanom egy ilyen autóval.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek