Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beleállította a szalagkorlátba a McLarent

Az egyik lengyelországi autópályán törte össze német rendszámú McLaren 650S-ét egy helyi tulajdonos. A sofőr a vizes aszfalton adott egy kövér gázt, amikor lehúzódtak előle, ezzel bele is állította a sportkocsi elejét a szalagkorlátba.

0 Tovább

Tesztvezetésen törték rommá az Audi R8-ast

Csak két kilométer volt hátra a próbakörből, amikor bumm, a 44 éves vevőjelölt elszállt a 450 lóerős szupersportkocsival. Senki nem sérült meg, az autó viszont kuka.

0 Tovább

Sziklafalba csapódott a ritka Lamborghini

Az eset Hong Kong környékén történt, ahol - a helyi lapok beszámolója szerint - a csúszós úton elvesztette az uralmát az autó fölött a sofőr és a sziklafalnak csapódott a citromsága Aventandorral. Ez már csak azért is drága mulatság volt, mert az autó nem egy "hétköznapi" Lambo volt, hanem egy ritka madár, annak a 200 darabos szériának a tagja, amit az olasz sportkocsigyár az ötvenéves fennállása alkalmából jelentetett meg 2013-ban.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek