Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összetörték a világ egyik legritkább sportautóját

A képeken kéklő versenyautónak látszó valami - a fehér Ford C-Max alatt - tényleg egy versenyautó, csak éppen rendszámot is kaphatott, a teljes neve Fahlke Larea GT1. Markus Fahlke cégéről nálunk kevesen hallottak, ami nem véletlen, ugyanis ez a kis német manufaktúra a világ leggazdagabb embereinek készíti a pillekönnyű, de elképesztően erős sportautóit.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

3 Tovább

Egy Lambóval kevesebb

Az eset Malajziában történt, és az Exoticarphy beszámolója szerint a Lamborghinit egy 25 éves diák vezette, aki már nem tudott befejezni egy előzést és összeütközött egy taxival.

0 Tovább

A lemezzel együtt a szív is hasad

A net hemzseg a rommá tört szupersportautóktól, most éppen a brazil Autozine rukkolt elő egy válogatással, amelyben szívfájdítóan szép darabok lettek az enyészeté. A legjobban talán az alábbi Porsche Carrera GT megsemmisülése a legszomorúbb, ugyanis a látszólag javítható sérülés ellenére is nagy valószínűséggel kuka az autó, mert a szénszálból készített utascella javítása (már ha lehetséges) csillagászati összegbe kerül.
 

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek