Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nekiment, elszaladt

Nem állt le betétlapot töltögetni rendőrökkel a sarkában.

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

A rendőrség előtt ütközött

A részeg fehérorosz férfi még azzal tetézte a bajt, hogy az utasával együtt nekiállt dulakodni a közegekkel. Ja, és még kábítószert is találtak az autójában.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Úthibán esett óriásit

A német rendőrség tette közzé a motoros felvételét, hogy így rettentsenek el mindenkit a száguldozástól. A hageni rendőrség Facebook bejegyzése szerint a 18 éves fiú súlyos sérüléseket szenvedett.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

5 Tovább

Elütöttek egy megbokrosodott rendőrlovat

Április 26-án, délután két óra körül a városligetben tartott IV. Rendőr- és Tűzoltónapon a készenlét rendőrség lovas bemutatóján az egyik ló megcsúszott, kengyele elszakadt, amitől megbokrosodott, lovasát levette, majd kivágtázott a Dózsa György útra, ahol egy Volkswagen Sharannal ütközött.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Rendőrautó és autóbusz ütközött Szolnokon

Egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze egy járőrautó Szolnok központjában, a Szapáry és Baross út kereszteződésében. A balesetben két rendőr, és a busz egyik utasa sérült meg, őket kórházba szállították.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek