Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egymás után kétszer dobta el a Porschét

Nagyon meg akarta mutatni, hogy mennyire menő, ehelyett duplán beégett. A második után már a kerék is leszakadt, ebből többet nem kért.

0 Tovább

Leégett a legdrágább Porsche

Egy benzinkúton kapott lángra a 918 Spyder.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Kiskanállal szedték ki a buszból a Porschét

A képekből ítélve nem mehetett lassan a Porsche Cayenne, amikor az álló busz hátuljába kenődött. A helyszín Szlovákia. A Porsche sofőrje és a mellette ülő utas is életét vesztette.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Tragédiával végződött a közúti verseny

Az Audi R8-as sofőrje egy Porsche 911-esnek akarta bebizonyítani, hogy ő a gyorsabb.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Keresztben előz egy Porsche

Ennél ijesztőbb előzést nehéz összehozni. A helyszín a németországi Nordschleife, ahol egy 911 sofőrjének gyűlt meg a baj az autójával. A felvétel alapján azt a forgatókönyvet tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy közvetlenül a bukkanó után hajtotta végre az előzést a porschés, pont, akkor, amikor az autója "elkönnyült" és tapadást veszített, így a kikerülési manőver közben elment a feneke, amit már nem tudott megfogni ekkora tempónál. Igaz, nem is nagyon próbálta, mert az első kerék szögéből az látszik, hogy nem ellenkormányoz, csak áll a féken.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább
«
123

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek