Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megállították az ámokfutó tinit

Elkötötte nagyapja autóját, és meglógott a rendőrök elöl. Pórul járt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is extra tartalmakért!

0 Tovább

Porschénak ütközött a bringás

Az alábbi videó a bizonyíték, hogy kulturáltan is meg lehet oldani egy ilyen kényes szituációt. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a méregdrága Porsche 911 kabrióban nem esett kár, mert a bringás csak a karjával ment neki. A helyszín London.

0 Tovább

Ön mit tenne ilyenkor?

Az első motortól megijedt, a második elé már odaugrott a paci. Óriási mázlival úszták meg. A videó végén azért látható, hogy a motoros lányt azért – teljes joggal – némileg megviselte az eset. A helyszín Románia.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Ezalatt az ukrán-orosz határnál

Meglehetősen sajátságos módon mozognak a forgalomban a tankok és páncélozott járművek. Itt éppen egy reklámtábla volt útban.

0 Tovább

Elütöttek egy megbokrosodott rendőrlovat

Április 26-án, délután két óra körül a városligetben tartott IV. Rendőr- és Tűzoltónapon a készenlét rendőrség lovas bemutatóján az egyik ló megcsúszott, kengyele elszakadt, amitől megbokrosodott, lovasát levette, majd kivágtázott a Dózsa György útra, ahol egy Volkswagen Sharannal ütközött.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek