Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Széttrancsírozta a kamiont

Problémás kereszteződés lehet, mert eleve lassan jött a vonat. A kamionsofőrtől a minimum, hogy illett volna jobban szétnéznie.

0 Tovább

Szörnyen néz ki, de kutya baja sem lett

Kanyarodás közben valahogy a kamion alá került a robogós nő Buenos Airesben, de a baleset után egyszerűen elsétált. Nagy mázli.

0 Tovább

Letarolta a kamion a fizetőkaput

A videó eredeti leírása szerint a sofőr rosszul lett, ezért veszítette el az uralmát a kamion felett, a kapu letarolása előtt egy autónak is nekiment. Kisebb-nagyobb sérülésekkel ugyan, de mindenki megúszta a kalandot.

0 Tovább

Elfelejtette, hogyan kell fékezni

A fiatalember gondolta, vesz egy új motort, el is vitte tesztvezetésre a gépet. Az első kereszteződésnél azonban mintha elfelejtette volna, hogyan kell fékezni, pechjére pedig jött egy kamion. Karcolásokkal megúszta.

1 Tovább

Kamion elé kanyarodott a Lada

Az autó vezetője nem nézett körül, pont elkapta a kamion. A videó második felében a kamionos kamerájának felvétele látható. A hangerőt tessék letekerni!

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek