Beleugratott egy kamionba

Autó és kamion találkozott néhány napja a romániai Nagyszeben térségében, a körforgalomban teljes gázzal elszálló Volkswagen egy kamion oldalába ugratott. A sofőrt korábban már ötször elkapták gyorshajtásért, és egyszer a jogosítványát is elvették. A balesetben nem sérült meg senki.

0 Tovább

Több száz halott egy kamionos balesetben

Ohióban egy teherautó lefutott az autópályáról, és rakománya szétszóródott az úton. Konkrétan kétezer fiatal sertés utazott a járművön, amelyek az ütközés után szétszéledtek. A balesetben nagyjából 300 disznó elpusztult, a többieket viszont többórás munkával sikerült összeszedni, az autópályát pedig csak ezután tudták újra megnyitni a forgalom előtt. A kamion vezetője szintén megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

1 Tovább

Nesze, egy kis ingyen innivaló!

Ekkora mázlira lehet, hogy le is gurított egy italt a gyalogos.

2 Tovább

Magával ráncigálta a kamion

Be akart kanyarodni, de szűk volt a hely. A Civic meg útban volt, pech.

0 Tovább

Látszik az arcán a halálfélelem

Csak be akart kanyarodni, de két pillanat alatt totálkáros lett az autója. A hátulról érkező elbambult, és a szemből jövő kamion elé tolta a kamerás kocsit. Ijesztő.

2 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek